Viete, že safari je najpredávanejším radom značky LAMY?

A pretože značka Lamy patrí v oblasti prestížnych písacích potrieb k značke číslo jedna, nebudeme preháňať, keď Lamy safari označíme za najpredávanejší modelový rad pier vôbec. Za ich úspechom stojí hneď niekoľko faktorov. Poďte sa s nami pozrieť, čím si získali srdcia toľkých ľudí.

 

Ako perá safari vznikli?

Prvé plniace pero LAMY safari bolo predstavené už v roku 1980 a pôvodne bolo určené pre školákov. Špeciálne tejto cieľovej skupine bol prispôsobený aj dizajn pera vytvorený nemeckým dizajnérom Wolfgangom Fabianom. Perá mali neobvyklý tvar a ponúkali širokú paletu farebných variantov. Tvar dal perám také žiaduce vlastnosti ako je vysoká odolnosť a maximálna spoľahlivosť. A nakoniec práve dizajn stál za úspechom tohto modelového radu aj u dospelého publika. To oceňuje až avantgardné línie, perfektný ergonomický tvar, ktorý skvele padne do ruky, a množstvo aj menej obvyklých farieb. Ostatne perá safari dostali niekoľko medzinárodných cien za dizajn, napríklad aj IF Design Award. Dnes patria plniace perá LAMY safari k celosvetovo najviac predávaným plniacim perám vôbec.


 

První plnicí pero LAMY safari

Limitovaná edice per Lamy safari 2021

Nové špeciálne edície každý rok

Popri stálej ponuke farieb Lamy každoročne uvádza aj nové špeciálne edície safari, ktoré sú k dispozícii iba do vypredania vyrobenej farby. Napríklad v roku 2021 to bola edícia origin inšpirovaná, ako už názov napovedá, práve prvými perami, ktoré boli pred viac ako 40 rokmi uvedené. Konrétne boli vyrobené 2 farebné varianty inšpirované zemitými prírodnými tónmi – terra red a savannah green. A vedľa klasických plniacich pier boli k dispozícii aj ďalšie písacie systémy - obľúbené guličkové perá alebo rollery známe tiež ako koramické perá.

Vytvorte si vlastný Lamy safari

Viete, že jednotlivé časti pier Lamy safari sa dajú jednoducho rozložiť? Zostaviť späť potom môžete rôznu kombináciu farieb, a vytvoriť si tak vlastnú Lamy safari. Je len na vás, akú farebnú kombináciu zvolíte. Pozrite sa, koľko farieb pier safari aktuálne ponúkame.

Pero Lamy safari zkombinované z různě barevných částí

Publikované