Darčeky pre firemných partnerov

V množstve reklamných predmetov, ktoré sú na trhu k dispozícii, nie je jednoduché sa odlíšiť. Pre významných firemných partnerov je ale dobré zvoliť skutočne jedinečný darček. Pre takéto prípady sú prestížne písacie potreby perfektnou voľbou.

Praktická a krásna pozornosť


Prémiové písacie potreby sú darčekom, ktorý je užitočný a zároveň poteší oko. Každý si občas potrebuje zapísať nejakú poznámku alebo sa podpísať. A pokiaľ na to použije luxusné pero uznávanej značky, oznamuje tým svojmu okoliu niečo o sebe, svojom spoločenskom postavení, kultivovanosti. Takéto darované pero má nielen hodnotu funkčnú, ale aj reprezentatívnu.

Medzi darčekovými perami pre obchodných a firemných partnerov sú veľmi obľúbené najmä modelové rady Sonnet od značky Parker, Expert od Waterman a Studio a Logo od značky Lamy.

 

 

oblíbené plnicí pero Parker Sonnet      plnicí pero Waterman Expert vhodné jako firemní dárek         modré plnicí pero Lamy logo

 

Darčekové súpravy písacích potrieb


Hodnotu darovaného pera môžete ešte zvýšiť, ak zvolíte darčekovú sadu písacích potrieb s nejakým doplnkom navyše – napríklad puzdrom, zápisníkom alebo fľaštičkou atramentu. Ak si nie ste istí, aký typ pera obdarovaný preferuje, či plniace pero, alebo guľôčkové pero, môžete zaobstarať súpravu s oboma písacími systémami.

Darčeková súprava Parker IM s puzdrom na vizitky

Dárková sada Parker IM s pouzdrem na vizitky                     Plnicí pero v dárkové kazetě s pouzdrem, inkoustem a bombičkami                   Dárková sada Parker Sonnet s pouzdrem

 

Luxusné písacie potreby sú ako darček pre obchodných partnerov využiteľné po celý kalendárny rok. Nemusí ísť iba o darček vianočný, dobre môžu poslúžiť pri významnom výročí firmy, pri podpise dôležitého kontraktu či pri iných vhodných príležitostiach.

Dôležitú úlohu zohráva aj spôsob, akým je takéto pero odovzdané. Z pochopiteľných dôvodov sa nehodí, aby bolo akokoľvek výrazne opatrené značkou darujúceho subjektu, a zdržanliví by sme mali byť aj pri značení krabičky s perom.

 

 

Publikované