Pero ako módny doplnok

Luxusným písacím potrebám spoločnosť priznáva hlbší význam ako obyčajnú úžitkovú hodnotu. Sú symbolom, ktorý vypovedá mnohé o svojom majiteľovi. Demonštrujú spoločenské postavenie, sú estetickou ozdobou a módnym doplnkom. Sú výrazom kultivovanosti a osobného vkusu majiteľa.

Pero odráža vašu osobnosť


Najmä písacie potreby značky Waterman sa stali dôležitým doplnkom odrážajúcim životný štýl a osobnosť svojho vlastníka. Sú to perá, ktoré v sebe snúbia neopakovateľný francúzsky dizajn a šarm s absolútnou kvalitou a dlhoročnou tradíciou značky. Preslávené sú obzvlášť unikátne lakované povrchy, ktoré patria k vrcholu toho, čo možno v tomto odbore uvidieť.

 

 

Pero ako módny doplnok pre ženy

plnicí pero Waterman Élégance Ivory GT

 

Kolekcia plniacich pier Waterman Élégance je jedným z majstrovských kúskov dizajnérky Beatrice Fontana. Odkazuje na vôbec prvé pero na svete, z ktorého sa samovoľne neuvoľňoval atrament – model Safety uvedený Watermanom na trh v roku 1907.

Rovnako ako Safety odštartoval novú éru v histórii plniacich pier, model Élégance symbolizuje nový začiatok v poňatí prestížnych písacích potrieb ako skutočných šperkov.

Jemná florálna rytina na povrchu kovového prstenca v úchopovej časti spolu s mäkko opaleskujúcim lakom tela a viečka z húževnatej živice vytvárajú úchvatnú kombináciu jemnosti a sily. Celkový dojem ešte umocňuje dokonalý dvojfarebný hrot vyrobený z jediného plátku 18K zlata. Ženám sa bude páčiť napríklad plniace pero Waterman Élégance Ivory GT vo farbe slonoviny.

 

kuličkové pero Waterman Hémisphère Priveé Rose Cuivré CT

Guľôčkové pero z kolekcie Waterman Hémisphère DeLuxe vyniká precíznou úpravou viečka s jemnými plastickými vzormi vytvorenými metódou laserovania. K telu vo farbe ružovej medi tvoria kontrast doplnky pokovované nikel-paládiom. Táto kovová pera Waterman Hémisphère Priveé Rose Cuivré CT je dôkazom, že aj pero môže byť šperk.

 

Pero ako módny doplnok pre mužov

plnicí pero Waterman Exception Night Day Black ST

Kolekcia Waterman Exception je de facto originálnym šperkárskym dielom. Dominantný prvok uprostred tohto unikátneho pera tvorí masívny strieborný prstenec slúžiaci ako vonkajšia časť presného bajonetového systému.

Unikátne je obzvlášť tzv. gilošovanie, teda ryhovanie dvoch protiľahlých strán. Na pero sa postupne nanášajú 4 vrstvy mäkkého laku, do ktorého sa vybrusujú jemné rovnobežné ryhy, ktoré sa následne pokovia tenkou vrstvičkou platiny. 18K zlatý hrot získava striebornú farbu a lesk vďaka ponoreniu do ródiového kúpeľa. Muži ocenia napríklad plniace pero Waterman Exception Night & Day Black ST.

 

kuličkové pero Waterman Expert Essential Taupe CT

Guľôčkové pero modelového radu Waterman Expert s ladným cigarovým tvarom je originálnym vyjadrením kozmopolitného štýlu života moderných biznismenov.

Nepretržitý pohyb a ruch veľkomesta sa odrážajú v lesklom dokonale hladkom laku. Sebavedomý dizajn dovádza k dokonalosti dynamicky zošikmená plôška na vrchole tela. Solídnosť a istota sú naopak znázornené robustným dvojramenným klipom s tradičnou rytinou znaku „W“.

Publikované