Majte každý deň perfektne naplánovaný. Vyberte si vysnívaný diár

Prehľad v osobnom aj pracovnom živote. Úlohy zoradené tak, že stačí len začať odškrtávať. Dôležité poznámky aj detaily, ktoré nechcete zabudnúť. Papierové diáre robia divy s našou produktivitou a pomáhajú nám nezabúdať. Vyberte si presne taký, ktorý sedí vášmu tempu, odboru a vkusu. Objavte svoj nový výnimočný diár na rok 2022!

 

Prečo si zaobstarať diár?

Aj v dobe digitálnych nástrojov je diár praktický pomocník. Špecialisti na produktivitu práce majú jasno: u papierových diárov ste lepšie sústredení, viac si zapamätáte, lepšie si nastavíte ciele a hlavne si písanie na papier jednoducho užijete. Dôležitá pracovná schôdzka? Výročie? Stretnutie s priateľmi? S diárom na nič nezabudnete ak svojim zážitkom sa môžete spätne vracať. Veľa ľudí si v diároch vedie priebežné napríklad denné zoznamy vďačnosti, ktoré im pomáhajú s psychickou pohodou. Ide o jednoduchý rituál z oblasti psychohygieny, ktorý si môže osvojiť skutočne každý. Využitie diárov je naozaj veľmi široké - rovnako ako možnosti výberu.

 

Urobte si radosť viazaným diárom s krásnym dizajnom

Diáre v pevnej väzbe sú ako kniha. Stačí nalistovať kapitolu a hneď viete, ktorá časť vášho príbehu sa odohráva. Zvoľte si presne taký zväzok, ktorý obsiahne všetko, čo si potrebujete poznamenať. Plánujte si svoj program s denným, týždenným alebo mesačným diárom. Vybrať si môžete medzi 3 veľkosťami: A6, A5, B5.

Najzábavnejší krok výberu sa týka farby a motívu dosiek. Prispôsobte diár farebnej palete, ktorú máte radi alebo ktorá si rozumie s vašim podnikaním. Alebo sa zasnite s motívmi, ako je Harry Potter, Malý princ alebo so známymi animovanými postavičkami Peanuts. Nájdite si ten pravý Moleskin diár priamo pre vás.

 

Diáře Moleskine Malyý princ na rok 2022           Diáře Moleskine Harry Potter na rok 2022          Diáře Moleskine Peanuts na rok 2022

 

Nechcete meniť kabát diára každý rok? Vyberte si krúžkový

Neradi meníte to, na čo ste si už zvykli? Žiadny problém. Vyberte si niektorý z krúžkových diárov. Náplň si zvolíte podľa svojich potrieb, či už hľadáte klasické diárové rozradenie alebo sa radi hráte s motívmi, farbami alebo napríklad samolepkami a inými kreatívnymi doplnkami. A potom už zostáva iba zvoliť tie správne dosky.

Chcete kožu, alebo hladký umývateľný plast? Pútko či zapínanie na patent? Distingovaná čierna, ktorá sa hodí na každú príležitosť, alebo farba, ktorá viac ukáže vašu osobnosť? Malá vrecková veľkosť, alebo väčší prehľad? Nakombinujte si variant, ktorý vám bude najviac vyhovovať.

 


  

 

A pokiaľ hľadáte niečo naozaj výnimočné, je tu pre vás organizér Montblanc Meisterstück. Čierna hovädzia koža s hlbokým leskom a chrómovým nádychom, precízne spracovanie, priestor na kreditné karty a ďalšie nevyhnutnosti – tento diár nikoho nenechá na pochybách, aký dôležitý je váš program. Doprajte si luxus v každom ohľade.

Dobrý diár pomáha s krocením povinností a plánovaním radostí. Prajeme vám, aby ste si presne taký zvolili. A ak si predsa len nie ste istí, ktorý papierový pomocník z našej širokej ponuky je ten pravý, napíšte nám do nášho online chatu. Radi vám poradíme a pomôžeme s výberom.

Publikované