Gravírovanie s láskou

 

Srdce

Valentín je sviatok, ktorý mnohým pripomína, aké je dôležité vyjadriť lásku a uznanie tým, na ktorých nám skutočne záleží. A ako lepšie vyjadriť svoje city ako starostlivo vybraným valentínskym darčekom, ktorý bude slúžiť ako dlhodobá pripomienka vašich spoločných chvíľ?

 

Skvelým darčekom k Valentínovi môže byť pero s gravírovaním. Možnosť gravírovania ponúka jedinečnú príležitosť vtlačiť do darčeka osobný odkaz, meno, dátum alebo iniciály, ktoré z neho urobia nezabudnuteľný darček. Stačí si iba vybrať.

 

Na Valentína môžete svojej partnerke či inému blízkemu človeku darovať luxusné pero s gravírovaním, ako je napríklad Lamy Pico Neon Pink. Dizajn tohto pera v neónovo ružovej farbe je kompaktný a praktický. Je aj preto ideálne na nosenie vo vrecku alebo v kabelke. Lamy Pico je k dispozícii aj v modrej farbe. Pridanie iniciálky, mena alebo odkazu iba pre vášho partnera premení toto pero na jedinečný Valentínsky darček.

Lamy Pico Neon Pink
Lamy Pico Imperialblue

 

Pre milovníkov odvážnych a výrazných farieb môže byť ideálnou voľbou pero Waterman Allure Red. Pero v romantickej červenej farbe sa vyznačuje vysokou kvalitou a elegantným dizajnom, čo z neho robí darček, ktorý predčí bežné valentínske darčeky ako sú kvety alebo čokoláda. Jeho výrazná jahodovo červená farba priťahuje pozornosť a zároveň dodáva každodennému písaniu trochu radosti. Pero Waterman Allure je k dispozícii v rôznych farebných prevedeniach, vrátane tých pastelových, na ktorých skvele vynikne zlaté gravírovanie.

Waterman Allure Red
Waterman Allure Pastel Blue

 

Guľôčkové pero Parker Jotter XL Monochrome Pink Gold PGT sa vyznačuje jednofarebným prevedením v ružovozlatej farbe, ktorá peru dodáva luxusný a moderný vzhľad. Vďaka robustnejším rozmerom je pero vhodnejšie pre všetkých, ktorí uprednostňujú pohodlnejší a stabilnejší úchop. Parker Jotter XL Monochrome výborne poslúži ako každodenný doplnok, či už ho využijete na obchodnej schôdzke alebo k významným udalostiam. Guľôčkové pero je k dispozícii aj v čiernom, zlatom či striebornom farebnom prevedení. K dispozícii je tiež v darčekovej kazete so zápisníkom.

Parker Jotter XL Monochrome Pink Gold PGT
Parker Jotter XL Monochrome Black BT
Parker Jotter XL Monochrome Stainless Steel CT

 

Perom Parker Jotter Blue CT v elegantnom prevedení potešíte nielen mužov. Tento ikonický model je stelesnením tradície a kvality, ktoré sú s názvom Parker spojené už desaťročia. Pero Parker Jotter blue CT je dodávané v darčekovej krabičke, a preto je vhodné ako darček na rôzne príležitosti, vrátane Valentína. S gravírovaním za …… z neho vytvoríte jedinečný darček od srdca.

Parker Jotter Blue CT

 

Milovníci jednoduchej elegancie ocenia pero Parker Im Essential Black CT, ktoré sa vďaka lakovanej povrchovej úprave a doplnkami pokovovanými chrómom pýši nadčasovým a sofistikovaným vzhľadom. Tiež pero Parker Im Essential Black CT je dodávané elegantnej darčekovej krabičke, čo z neho robí dokonalý darček k Valentínovi.

Parker IM Essential Black CT

 

Pokiaľ dáte prednosť peru s doplnkami z ušľachtilých kovov, darujte plniace pero Waterman Carène Black. Peru na luxuse dodávajú doplnky pokovované 23-karátovým zlatom a hrot z 18-karátového zlata. Zlatom pokovovanými doplnkami sa vyznačuje aj pero Waterman Expert Black GT, ktorým potešíte každého gentlemana.

Waterman Carène Black
Waterman Expert Black

 Vyberte si z našej pestrej ponuky písacích potrieb s možnosťou gravírovania a darujte partnerovi skutočne osobitý darček.

 

Publikované